Body painting burtici de viitoare mamici

Aducerea unui bebelus pe lume aduce atata bucurie in vietile si sufletele parintilor….O metoda de a sarbatori viata si minunile sale este pictura pe burtica, ultimul trend in body painting.  Pentru amintiri de neuitat va pun la dispozitie servicii de body painting profesioniste pentru burtici de gravide.

Folosim doar vopsele speciale pentru a picta pe piele. Nu sunt toxice. Modelele rezista cateva ore, numai bine cat dureaza sedinta foto cu viitoarea mamica sau viitorii parinti. Acestea se curata usor, cu servetele umede sau apa si sapun.

Acest serviciu poate fi insotit de servicii de fotografie profesionala sau alte accesorii de petrecere (costume de carnaval, baloane cu heliu, etc. )

Puteti vedea mai multe modele pe https://www.facebook.com/pg/facepaintingpicturipefata/photos/?tab=album&album_id=478800802144527

Pentru detalii si programari 0741020439 sau ioanagazdac@gmail.com

body painting gravide, picturi pe burtica gravida, body painting burtici body painting burtica gravida, pictura pe burta gravida body painting burtica, pictura pe burtica, picturi burtici gravide,jpg body painting burtica, pictura pe burtica body painting burtica

 

Facebook Comments